Hoe kan je helpen?

4 simpele keuzes

1. werk mee

Ben je creatief, of heb je zelf ervaringen die je graag deelt, dan kan ook die inbreng een vorm van ondersteuning geven aan onze vereniging. Ben je handig met wol, dan kan je er verschillende momenten even tijd doorbrengen en mensen aanmoedigen om ook aan de slag te gaan. Even hun gedachten op iets anders leren zetten. Of ben je goed met bloemschikken, we kunnen er een workshop van maken, en mensen naar Aleyn uitnodigen, om zo uit hun eenzaam bestaan te ontsnappen. Kortom, heb jij een idee, kom gerust even praten, we kijken hoe jouw bijdrage onze vereniging, kan helpen groeien! Samen is altijd leuker dan alleen!

2. Doneer

Je wil graag je financiële steentje bijdragen aan onze verreniging? Dat kan op verschillende manieren met verschillende doeleinden. We hebben in eerste instantie onze crowdfunding, die we als vereniging hebben opgericht. Deze dient voor de werking van de vereniging te ondersteunen. Vooral ook om de verenigingte laten groeien en te laten bloeien. Jullie donaties worden oa gebruikt om toe te kunnen leggen bij het verminderde bedrag dat we bieden aan de mensen die zich met het Aleyn-pasje aanbieden. Zij kunnen 2 x week aan verminderd tarief bij ons terecht voor een lunch. Het aandeel dat we in mindering brengen wordt bijgelegd vanuit de donaties. Met de fondsen die voortkomen uit de donaties via de crowdfunding betalen we ook huur, energie, diverse kosten.

Stortingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer: BE70 9502 0004 2425 met als mededeling steun Aleyn

3. Geef koffie

Je kan ons steunen bij een bezoekje aan Koffie & Meer. Je kan er een koffie betalen voor een ander. Deze vorm van donatie gaat in een aparte “spaarsysteem”. Wanneer iemand zich aanbiedt met de Aleyn-kaart en behoefte heeft aan een koffie met meer, dan is dat een koffietje uit het “spaarsysteem”.

4. Wordt Sponsor

Je kan ons zowel als privépersoon steunen, alsook als bedrijf. Voor bepaalde formules hanteren wij dan ook een sponsorformule en maken wij jullie medewerking graag bekend aan de buitenwereld. Indien jullie daar voorkeur aan bieden, wordt jullie bedrijf als sponsor van Aleyn FV geprojecteerd bij Koffie & Meer.